رژیم صهیونیستی بازهم همزمان با جام جهانی به غزه حمله می‌کند؟

فلسطین

سابقه رژیم صهیونیستی نشان می دهد که این رژیم همواره از رویدادهای بزرگ ورزشی برای سرپوش گذاشتن بر جنایت‌های خود استفاده می‌کند.

سرویس جهان مشرق - طی چند روز گذشته حملات موشکی رژیم صهیونیستی به نوار محاصره شده غزه  گسترش پیدا کرده است و به تبع این حملات، پاسخ‌های انتقام جویانه محور مقاومت با خمپاره‌ها و موشک‌های آن آنها به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین در اطراف مرزهای غزه نیز ادامه داشت.

التهاب در مرزهای دو طرف تا ساعت ۴ بامداد پنج شنبه ادامه پیدا کرد تا اینکه اعلام شد که تفاهم بر سر آتش‌بس دوجانبه بر اساس بندهای توافق سال ۲۰۱۴ به دست آمده است.  این توافق با میانجگری برخی طرف‌های بین‌المللی از جمله مصر و با درخواست رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. 

با توافق آتش‌بس مجدد، شهرک‌های مسکونی نزدیک به مناطق مرزی بار دیگر روی آرامش را دیدند، آرامشی که می‌تواند مصداق آرامش قبل از طوفان باشد. رژیم صهیونیستی بر اساس استراتژی نظامی خود، جنگ‌های بزرگ را با غافلگیری‌های بزرگ آغاز می‌کند، لذا نباید به این آرامش چندان دل خوش بود.

حملات موشکی از غزه به سوی شهرک های صهیونیست‌نشین

رژیم‌صهیونیستی در واقع برای رها شدن از فشارهای مربوط به راهپیمایی‌های بازگشت و تاکتیک‌های مردمی مقابله با این رژیم به دنبال نظامی‌سازی عرصه تحولات دوجانبه بر آمد و مواضع  محور مقاومت در غزه را هدف قرار داد. اسرائیل  در همین رابطه ۴ تن از عناصر جنبش جهاد اسلامی و حماس را طی دو روز گذشته ترور کرد و حملات خمپاره ای و موشکی شدیدی را ضد نوار غزه به اجرا گذاشت. 

بر اساس اعلام سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل، نیروهای مقاومت فلسطین نیز دیروز بخش‌های مختلف سرزمین‌های اشغالی را با حدود ۱۳۰ خمپاره و موشک هدف قرار دادند که سامانه ضد موشکی گنبد آهنین تنها موفق به رهگیری ۱۷ فروند از این موشک‌ها شد. 

با وجود اعلام آتش بس، اما به نظر می‌رسد سایه جنگ از منطقه طی روزها و هفته‌های اخیر دور نخواهد شد. برخی سیگنال‌های منطقه ای و بین‌المللی موید این مطلب است:

منابع فلسطینی اعلام کردند: آژیر خطر اولین بار پس از سال ۲۰۱۴ در النقب به صدا درآمد.

** عدم حل مناقشه‌های فیمابین

قرار است شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز موضوع تبادل موشکی در مرزهای نوار غزه و رژیم صهیونیستی را با عنوان « پرتاب موشک به شهرک‌های اسرائیلی» بررسی کند.  این طرح که با درخواست نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل به شورای امنیت رفته، هیچ اشاره ای به موشک باران گسترده نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی نکرده است. جانبداری آمریکا از رژیم صهیونیستی در این شورا نمی تواند راه حلی عادلانه برای این مشکل به شمار رود، لذا به نظر می‌رسد برگزاری این نشست می‌تواند دامنه‌های التهاب در مرزهای غزه را افزایش دهد.

از سوی دیگر  با وجود توافق موقت بر سر بندهای آتش‌بس ۲۰۱۴،  اما به نظر می‌رسد شاخص‌های تنش آفرین در مناسبات دو طرف همچنان حل نشده است. اوضاع در نوار غزه همچنان وخیم است و احتمالا هدف رژیم صهیونیستی از این تنش آفرینی که توقف راهپیمایی‌های بازگشت بود، محقق نخواهد شد. 

** ادامه محاصره غزه و بیماری محمود عباس

علاوه بر اینها با ادامه محاصره غزه در یازدهمین سال خود، گروه های فلسطینی ممکن است علاوه بر راهپیمایی‌های بازگشت به دنبال  بهره‌برداری از حملات خمپاره ای و موشکی به سرزمین های اشغالی برای کاهش حجم محاصره غزه برآیند. این در حالی است که اوضاع نابسامان جسمی محمود عباس نیز می‌تواند در تصمیم به جنگ میان رژیم صهیونیستی و نوار غزه تاثیرگذار باشد. 

تصویری که از محمود عباس در بیمارستان منتشر شد

** فرار به جلو نتانیاهو از پرونده فساد

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان با پرونده مفاسد اقتصادی خود دست و پنجه نرم می‌کند. طی یک سال گذشته اوضاع داخلی سرزمین‌های اشغالی همواره دستخوش  کشمکش‌های سیاسی بوده است.

نتانیاهو با گام‌های بلند و پرسر و صدای اخیر در  سیاست خارجی به دنبال  سرپوش گذاشتن بر بی‌کفایتی در مدیریت تحولات داخلی و فساد اقتصادی خود است، لذا گزینه جنگ ضد نوار غزه می‌تواند  یکی از مهمترین برگه‌ها برای وی جهت استمرار نخست‌وزیری‌اش تا پایان مهلت قانونی ۴ ساله باشد. 

** سابقه بد صهیونیست‌ها در جنگ‌افروزی هم‌زمان با جام جهانی

یکی از مهمترین سیگنالهای آغاز جنگ، نزدیک شدن به زمان برگزاری رقابت‌های جام جهانی در روسیه است. این رقابت‌ها حدود دو هفته دیگر آغاز می شود. سابقه رژیم صهیونیستی نشان می دهد که این رژیم همواره از رویدادهای بزرگ ورزشی برای سرپوش گذاشتن بر جنایت‌های خود ضد همسایگان استفاده می کند.

تصاویری از کشتار صبرا و شتیلا
تصاویری از کشتار صبرا و شتیلا
تصاویری از کشتار صبرا و شتیلا

آریل شارون قصاب صبرا و شتیلا با استفاده از تب و تاب فوتبال در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، فجیع‌ترین جنایت‌ها را در جنوب لبنان انجام داد. جنگ ۲۰۰۶ لبنان همزمان با جام جهانی آلمان برگزار شد و جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نیز با تجاوز به غزه در سال ۲۰۱۴ همراه شد. 

رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از تب و تاب ورزشی موجود در  افکار عمومی جهان،  طی این جنگ‌ها جنایت هایی نظیر فاجعه قانا و کشتار شجاعیه و جنایت‌های دیگر را مرتکب شد. تل آویو از دل مشغولی افکار عمومی به مسابقات فوتبال استفاده کرده تا فسفر سفید و اورانیوم ضعیف شده و سایر تسلیحات نامتعارف را ضد ملت‌های لبنان و فلسطین به کار بگیرد. لذا نزدیک بودن به زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در روسیه به علاوه شاخص هایی که به آنها اشاره شد، نشان از احتمال بالای جنگی جدید در منطقه است. 

فاجعه قانا

گرچه تحلیلگران مسائل بین‌المللی از عدم تمایل گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در  افزایش تنش کنونی در مرز غزه و کشیده شدن آن به سمت جنگ فراگیر سخن می‌گویند،‌ اما شاخص‌های داخلی و منطقه‌ای نشان از آرامش قبل ازطوفان در مرزهای غزه دارد. گروه‌های مقاومت این نکته را به خوبی می دانند، لذا فریب تبلیغات رژیم صهیونیستی در توافق آتش‌بس را نمی خورند و همچنان نیروهای خود را در آمادگی کامل نگه می‌دارند.

نابودی رژیم صهیونیستی به زودی رقم خواهد خورد....


 
 

الوقت- علیرغم مخالفت ها و کارشکنی های رژیم صهیونیستی در فرآیند مذاکرات هسته ای ایران برای فراهم آوردن زمینه کسب امتیاز بیشتر از ایران، پس از قطعی شدن توافق هسته ای و تائید آن توسط کنگره آمریکا، مقامات صهیونیستی به یکباره تغییر موضع دادند و کلیت توافق هسته ای را به نفع امنیت رژیم صهیونیستی ارزیابی کردند. تصور آنها بر این بود که توافق هسته ای دوران جدیدی را در ارتباط با دیدگاه ایران نسبت به نابودی رژیم صهیونیستی رقم خواهد زد. پیش فرض غلط آنها این بود که ایران در هدف خود برای نابودی رژیم صهیونیستی بر روی تسلیحات هسته ای حساب باز کرده و اکنون که با توافق هسته ای امکان دستیابی ایران به سلاح هسته ای از بین رفته، ایران از هدف استراتژیک خود مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی چشم پوشیده و امنیت و بقای رژیم صهیونیستی هم تضمین شده است. القای این تصور و نگاه، واکنش رهبر معظم انقلاب اسلامی را در پی داشت؛ به نحوی که ایشان در سخنانی در این باره فرمودند که «بعد از اتمام این مذاکرات هسته ای، شنیدم صهیونیست ها در فلسطین اشغالی گفتند فعلا با این مذاکراتی که شد، تا 25 سال از دغدغه ی ایران آسوده ایم؛ بعد از 25 سال فکرش را می کنیم. بنده در جواب عرض می کنم اوّلاً شما 25 سال آینده را نخواهید دید. ان شاءالله تا 25 سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت».

درباره پیش بینی رهبر معظم انقلاب درباره نابودی رژیم صهیونیستی در بازه زمانی 25 سال نکاتی چند قابل ذکر است:

1 - عدد 25 سال در اشارات مقام معظم رهبری در واکنش به اظهارات صهیونیست ها بیان شده است. بنابراین این عدد 25 فی النفسه به معنی آن نیست که مثلا نابودی رژیم صهیونیستی در سال 2040 اتفاق خواهد افتاد. اشاره رهبری به 25 سال در واقع تاکید ایشان به قطعیت موضوع نابودی رژیم صهیونیستی است؛ حال ممکن است این هدف در زمانی زودتر از این موعد و یا کمی با تاخیر محقق شود. آنچه مشخص و مورد تاکید است، ایستادن ایران بر موضع خود و نیز وجود زمینه های لازم و امکانپذیری نابودی رژیم صهیونیستی است.

2 -نابودی رژیم صهیونیستی مستلزم شرایطی است که در مقدمات آن در سطوح مختلف قابل مشاهده و تبیین است؛ در سطح داخلی، نشانه هایی جدی برای تضعیف رژیم صهیونیستی قابل مشاهده است:

 الف- شکاف قومیتی و طبقاتی؛ حضور دوگانه قومیت سفاردی و اشکنازی در جامعه رژیم صهیونیستی یک بحران خفته به شمار می آید. تبعیض جدی میان اقلیت سفاردی به عنوان طبقه فرودست و اشکنازی ها به عنوان طبقه حاکم و سرمایه دار در جامعه رژیم صهیونیستی دیده می شود. نظام اقتصادی رژیم صهیونیستی و سیاست های آن به گونه ای است که امکان رشد و ترقی اقتصادی را برای سفاردی ها مسدود کرده است. از سوی دیگر، ساختار سیاسی رژیم رژیم صهیونیستی به گونه ای طراحی شده است که امکان دستیابی این اقلیت به مناصب عالی رژیم دشوار است. علاوه بر این، دو قومیت سفاردی-اشکنازی به لحاظ ایدولوژی، پیشینه تاریخی، و اعتقادات تفاوت های جدی دارند که همین موضوع مانع جذب و هضم آنها در یک جامعه یکدست و هماهنگ شده است.

 ب- شکاف مذهبی؛ شگاف دوگانه یهودی-سکولار در جامعه مسئله ای بارز است؛ و این موضع در طول سالهای گذشته پررنگ تر شده است. در چنین شرایطی، رژیم صهیونیستی قادر نیست منازعات مذهبی را به دلخواه خود مدیریت کند. احزاب و جریان های مذهبی، خواهان تعریف رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم یهودی و نهادینه کردن تبعیض مذهبی هستند. حال آنکه احزاب و جریان های سکولار با تأکید بر ماهیت سکولار این رژیم، می کوشند اقلیت های غیریهودی را در این جامعه ادغام کنند.

 ج- مهاجرت معکوس؛ بنای رژیم صهیونیستی جذب یهودیان از سراسر جهان برای تثبیت و تضمین بقای رژیم است، اما به دلایل مختلفی از قبیل ناامنی و رفاه اجتماعی سالانه جمعیت کثیری از سرزمین های اشغالی به کشورهای دیگر مهاجرت می کنند. ادامه این روند نوید دهنده یک بحران برای رژیم است.

د- چالش های امنیتی و نظامی؛ درگیری های پیاپی رژیم صهیونیستی با نیروهای مقاومت در فلسطین، لبنان و در سطح منطقه و شکست های پیاپی رژیم در جنگ های 33 روزه و 22 روزه، بحران جاری رژیم در مواجهه با انتفاض سوم که در حال شکل گیری است، این واقعیت را اثبات کرده که مسئله امنیت بعنوان یک بحران همیشگی برای رژیم صهیونیستی تا زمان نابودی آن باقی خواهد ماند.

3 -در سطح منطقه ای با توجه به تحولات بیداری اسلامی در سالهای گذشته عرصه بر رژیم صهیونیستی تنگ تر از هر زمان دیگری شده است. نیروهای مقاومت در لبنان و غزه به سلاح و موشک های پیشرفته مجهز هستند و قابلیت خود را در جنگ های 33 روزه و 22 روزه اثبات کرده اند. در سوی دیگر اهداف صهیونیست ها برای محدود کردن حوزه نفوذ ایران در منطقه به شکست انجامیده و با عنایت به موقعیت ایران در سوریه، یمن، لبنان و ... عمق نفوذ ایدئولوژی جمهوری اسلامی در کشورهای اسلامی، ایران قدرتمندتر از هر زمان دیگر در منطقه به نقش آفرینی می پردازد.

4-در سطح بین الملل، محوری ترین استراتژی رژیم صهیونیستی مبتنی بر مظلوم نمایی و تظاهر به منحصر به فرد بودن قوم یهود به شکست انجامیده است. فرصت رسانه ها و تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات رسوایی های صهیونیست ها در جنایت های جنگی و بشری را در معرض قضاوت افکار عمومی جهان قرار داده است. بنابراین رژیم صهیونیستی همانند گذشته دیگر قادر به فریب جهان نخواهد بود. عضویت فلسطین در سازمان ملل و برافراسته شدن پرچم آن گامی بلند و آشکار در شکست رژیم صهیونیستی در این عرصه است.

رژیم صهیونیسم دولت غاصب


 
 

الوقت- علیرغم مخالفت ها و کارشکنی های رژیم صهیونیستی در فرآیند مذاکرات هسته ای ایران برای فراهم آوردن زمینه کسب امتیاز بیشتر از ایران، پس از قطعی شدن توافق هسته ای و تائید آن توسط کنگره آمریکا، مقامات صهیونیستی به یکباره تغییر موضع دادند و کلیت توافق هسته ای را به نفع امنیت رژیم صهیونیستی ارزیابی کردند. تصور آنها بر این بود که توافق هسته ای دوران جدیدی را در ارتباط با دیدگاه ایران نسبت به نابودی رژیم صهیونیستی رقم خواهد زد. پیش فرض غلط آنها این بود که ایران در هدف خود برای نابودی رژیم صهیونیستی بر روی تسلیحات هسته ای حساب باز کرده و اکنون که با توافق هسته ای امکان دستیابی ایران به سلاح هسته ای از بین رفته، ایران از هدف استراتژیک خود مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی چشم پوشیده و امنیت و بقای رژیم صهیونیستی هم تضمین شده است. القای این تصور و نگاه، واکنش رهبر معظم انقلاب اسلامی را در پی داشت؛ به نحوی که ایشان در سخنانی در این باره فرمودند که «بعد از اتمام این مذاکرات هسته ای، شنیدم صهیونیست ها در فلسطین اشغالی گفتند فعلا با این مذاکراتی که شد، تا 25 سال از دغدغه ی ایران آسوده ایم؛ بعد از 25 سال فکرش را می کنیم. بنده در جواب عرض می کنم اوّلاً شما 25 سال آینده را نخواهید دید. ان شاءالله تا 25 سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت».

درباره پیش بینی رهبر معظم انقلاب درباره نابودی رژیم صهیونیستی در بازه زمانی 25 سال نکاتی چند قابل ذکر است:

1 - عدد 25 سال در اشارات مقام معظم رهبری در واکنش به اظهارات صهیونیست ها بیان شده است. بنابراین این عدد 25 فی النفسه به معنی آن نیست که مثلا نابودی رژیم صهیونیستی در سال 2040 اتفاق خواهد افتاد. اشاره رهبری به 25 سال در واقع تاکید ایشان به قطعیت موضوع نابودی رژیم صهیونیستی است؛ حال ممکن است این هدف در زمانی زودتر از این موعد و یا کمی با تاخیر محقق شود. آنچه مشخص و مورد تاکید است، ایستادن ایران بر موضع خود و نیز وجود زمینه های لازم و امکانپذیری نابودی رژیم صهیونیستی است.

2 -نابودی رژیم صهیونیستی مستلزم شرایطی است که در مقدمات آن در سطوح مختلف قابل مشاهده و تبیین است؛ در سطح داخلی، نشانه هایی جدی برای تضعیف رژیم صهیونیستی قابل مشاهده است:

 الف- شکاف قومیتی و طبقاتی؛ حضور دوگانه قومیت سفاردی و اشکنازی در جامعه رژیم صهیونیستی یک بحران خفته به شمار می آید. تبعیض جدی میان اقلیت سفاردی به عنوان طبقه فرودست و اشکنازی ها به عنوان طبقه حاکم و سرمایه دار در جامعه رژیم صهیونیستی دیده می شود. نظام اقتصادی رژیم صهیونیستی و سیاست های آن به گونه ای است که امکان رشد و ترقی اقتصادی را برای سفاردی ها مسدود کرده است. از سوی دیگر، ساختار سیاسی رژیم رژیم صهیونیستی به گونه ای طراحی شده است که امکان دستیابی این اقلیت به مناصب عالی رژیم دشوار است. علاوه بر این، دو قومیت سفاردی-اشکنازی به لحاظ ایدولوژی، پیشینه تاریخی، و اعتقادات تفاوت های جدی دارند که همین موضوع مانع جذب و هضم آنها در یک جامعه یکدست و هماهنگ شده است.

 ب- شکاف مذهبی؛ شگاف دوگانه یهودی-سکولار در جامعه مسئله ای بارز است؛ و این موضع در طول سالهای گذشته پررنگ تر شده است. در چنین شرایطی، رژیم صهیونیستی قادر نیست منازعات مذهبی را به دلخواه خود مدیریت کند. احزاب و جریان های مذهبی، خواهان تعریف رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم یهودی و نهادینه کردن تبعیض مذهبی هستند. حال آنکه احزاب و جریان های سکولار با تأکید بر ماهیت سکولار این رژیم، می کوشند اقلیت های غیریهودی را در این جامعه ادغام کنند.

 ج- مهاجرت معکوس؛ بنای رژیم صهیونیستی جذب یهودیان از سراسر جهان برای تثبیت و تضمین بقای رژیم است، اما به دلایل مختلفی از قبیل ناامنی و رفاه اجتماعی سالانه جمعیت کثیری از سرزمین های اشغالی به کشورهای دیگر مهاجرت می کنند. ادامه این روند نوید دهنده یک بحران برای رژیم است.

د- چالش های امنیتی و نظامی؛ درگیری های پیاپی رژیم صهیونیستی با نیروهای مقاومت در فلسطین، لبنان و در سطح منطقه و شکست های پیاپی رژیم در جنگ های 33 روزه و 22 روزه، بحران جاری رژیم در مواجهه با انتفاض سوم که در حال شکل گیری است، این واقعیت را اثبات کرده که مسئله امنیت بعنوان یک بحران همیشگی برای رژیم صهیونیستی تا زمان نابودی آن باقی خواهد ماند.

3 -در سطح منطقه ای با توجه به تحولات بیداری اسلامی در سالهای گذشته عرصه بر رژیم صهیونیستی تنگ تر از هر زمان دیگری شده است. نیروهای مقاومت در لبنان و غزه به سلاح و موشک های پیشرفته مجهز هستند و قابلیت خود را در جنگ های 33 روزه و 22 روزه اثبات کرده اند. در سوی دیگر اهداف صهیونیست ها برای محدود کردن حوزه نفوذ ایران در منطقه به شکست انجامیده و با عنایت به موقعیت ایران در سوریه، یمن، لبنان و ... عمق نفوذ ایدئولوژی جمهوری اسلامی در کشورهای اسلامی، ایران قدرتمندتر از هر زمان دیگر در منطقه به نقش آفرینی می پردازد.

4-در سطح بین الملل، محوری ترین استراتژی رژیم صهیونیستی مبتنی بر مظلوم نمایی و تظاهر به منحصر به فرد بودن قوم یهود به شکست انجامیده است. فرصت رسانه ها و تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات رسوایی های صهیونیست ها در جنایت های جنگی و بشری را در معرض قضاوت افکار عمومی جهان قرار داده است. بنابراین رژیم صهیونیستی همانند گذشته دیگر قادر به فریب جهان نخواهد بود. عضویت فلسطین در سازمان ملل و برافراسته شدن پرچم آن گامی بلند و آشکار در شکست رژیم صهیونیستی در این عرصه است.

اختاپوس صهیونیسم....


شناخت دشمن اصلی دنیای اسلام و معرفی به افکارعمومی ، همواره در بیانات رهبر انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است.

متن بیانات به کار رفته در نماهنگ اختاپوس صهیونیسم:

صهیونیسم و استکبار؛ دشمن اصلی جمهوری اسلامی:  اصل قضیه در دشمنی با اسلام و نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران، صهیونیست و استکبار است.جمهوری اسلامی بر خلاف دولت های دیگر که از ترس یا با تطمیع امریکا همین حرف حق را کتمان کرده و پوشیده داشتند، این حرف را به صراحت میزند و میگوید حق، حقّ است و باطل، باطل است. خود آنها اعتراف میکنند و به ما میگویند که فشارهای امریکا و محاصره اقتصادی و تبلیغات خصمانه و رذالت آمیزِ عناصری از دستگاه قانون گذاری و اجرایی امریکا علیه جمهوری اسلامی، همه و همه به قضیه اسراییل مربوط است.

بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم رضوی ۴/فروردین/۱۳۷۵

 

گرفتاری های متعدد اروپا و آمریکا؛ ناشی از سلطه اختاپوسی صهیونیسم

غرب امروز بر سر دوراهی است. یا باید دست از زورگوئی طولانی مدت خود بردارد و حق ملت فلسطین را بشناسد و بیش از این از نقشه‌ی صهیونیست های زورگو و ضد بشر پیروی نکند، و یا در انتظار ضربه‌های سخت‌تر در آینده‌ی نه چندان دور باشد.

 

تشکیل رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از اتّحاد دنیای اسلام

رژیمی که به وسیله قدرتمندان سیاسی و اقتصادی دنیا به وجود آمده است، اصلاً برای این به وجود آمده است که نگذارد دنیای اسلام، اتّحادی به خود ببیند؛ عزّتی به خود ببیند؛ نگذارد مسلمانها یک واحد عظیم تشکیل دهند که مبادا خطر بشوند.

بیانات در کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین‌ ۹/مهر/۱۳۹۰

 

رژیم غاصب صهیونیستی؛ واضح ترین نمونه ی دولت تروریست و نمونه کامل و همیشگی تروریسم دولتی

امروز واضح ترین نمونه دولت تروریست، رژیم غاصب صهیونیست است.دولت غاصبِ اسرائیل، از بدو تشکیل تا امروز - به عبارتی: در تمام طولِ تقریباً نیم قرنی که این غدّه سرطانی در پیکره اسلامی پیدا شده است - همیشه کارش را با ترور پیش برده و مظهر کامل تروریسم دولتی است.

دیدار اقشار مختلف مردم ۲۹/تیر/۱۳۷۳

 

رژیم صهیونیستی؛ دولتی ظالم و بی اعتنا به همه ی مقرّرات بشری و انسانی: این ها می خواهند دو چیز را برای دنیا مشخّص کنند: یکی این‌که این غدّه سرطانی به هر قیمتی باید بماند؛ دوم این‌که میخواهند به دنیا بگویند و تفهیم کنند که امروز سرو کار شما با اِعمال زور است و میخواهیم زور بگوییم؛ هر کس هم هر چه میخواهد بگوید، بگوید.

دیدار جمعی از کارگران و معلمان ۱۱/اردیبهشت/۱۳۸۱

دسته بندی :

مطالب مرتبط